Schitele noului Honda Hornet - dinamism, agresivitate si frumusete

Schitele noului Honda Hornet - dinamism, agresivitate si frumusete
· Schițe dinamice ale noului concept Hornet dezvăluie un amestec unic de frumusețe tehnică și agresivitate
· Conceptul de design este cea mai recentă colaborare dintre centrele de cercetare și dezvoltare Honda din Italia și Japonia
În urma știrilor de la EICMA 2021 că ilustrul nume Hornet va reveni în gama sa, Honda a lansat astăzi schițe care oferă detalii suplimentare despre conceptul de design, prezentând combinația de frumusețe tehnică și agresivitate care străbat ADN-ul său.

Crearea schițelor conceptului a fost condusă de Centrul de cercetare și dezvoltare al Honda din Roma, care, în strânsă colaborare cu cercetare și dezvoltare din Japonia, este deja responsabil pentru realizarea aspectului multor modele europene de succes recente ale Honda, inclusiv CRF1100L Africa Twin, CB650R și X- ADV,

Designerul noului concept Hornet este Giovanni Dovis, în vârstă de 28 de ani, care a schitat cel mai recent, liniile distinctive ale noului ADV350.

Giovanni Dovis, designer, Honda R&D Europe, Italia:

„Filozofia de design Honda este de a crea ceva pur și funcțional într-un mod simplu – modele care sunt minunat de simple, cât și atrăgătoare din punct de vedere emoțional. Schițele arată cum conceptul de design Hornet promite agilitate, dinamism și greutate redusă datorită proporțiilor sale subțiri, secțiunii ascuțite a coditei și liniilor super ascuțite. Creează un nou aspect compact, proporțional și are semne distinctive de tensiune și agresivitate din față pana în spate, subliniind adevăratul scop sportiv al Hornetului.”

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!