Echi[amentul moto REV:IT! Defender 3 GORE-TEX outfit

Echi[amentul moto  REV:IT! Defender 3 GORE-TEX outfit
Cât de departe poți merge cu un echipament moto ?

Geaca moto Defender 3 GORE-TEX

Geaca moto Defender 3 GORE-TEX a fost creată pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare pentru cei care caută versatilitate. O un echipament moto care te va aduce din vârful muntelui umed si infrigurat în valea fierbinte si insorita iar pe tot parcursul drumului, te va proteja în confort total oriunde te-ai afla.

01. MEMBRANA GORE-TEX IMPERMEABILĂ, DETASABILA:
Echipat cu o MEMBRANA impermeabilă detașabilă și purtabilă separat, cu o membrană GORE-TEX 3L, versatilitatea și confortul sunt integrate în mod inerent. O căptușeală termică detașabilă menține riderul la temperaturi optime atunci cand este frig.
02. VENTILAȚIE AMPLĂ:
Pentru a vă menține racorit, în partea de sus a pieptului se găsesc panouri mari de ventilație (acum cu sistemul magnetic FidLock® de deschidere și blocare mai ușoară a clapei), împreună cu un panou de ventilație din plasă atasat în spatele fermoarului central-față, ventilații ample pe brațe, și două panouri de ventilație în spatelui.

GEACA DEFENDER 3 GORE-TEX
Geaca moto pentru toate condițiile climatice pentru riderii aventurieri.
Geaca moto Defender 3 GORE-TEX este pentru exploratory si Aventurieri care caută siguranță de top, flexibilitate și versatilitate într-un singur produs. Atașați sau detașați cu ușurință orteza pentru gât, scoateti sau folosiți membrana impermeabile sau termica inclusa (și depozitați-le în buzunarul de expansiune din spate) și păstrați-vă obiectele personale aproape. Indiferent unde te afli.

 

Disponibil în 3 culori: roșu-albastru, argintiu-antracit și nisip-negru.
 

PANTALONI DEFENDER 3 GORE-TEX

Pantaloni GORE-TEX versatili și ventilați pentru RIDERII aventurieri.
Rămâneți protejat, flexibil și confortabil pe drum asfaltat sau în OFF-ROAD. Au ventilație în locurile ideale, protecție împotriva impactului Level 2+ și un material exterior durabil si rezistent la abraziune, simte-te încrezător în orice aventură. Pantalonii contin un strat impermeabil din GORETEX 3L si o mesada termica detasabila. 



 

Disponibil în 2 culori: negru și argintiu-negru.

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!