Combinezon moto REV'IT! Dominator 3 GORE-TEX

Combinezon moto REV'IT! Dominator 3 GORE-TEX
Unde te va duce următoarea ta aventură?
Echipamentul complet Dominator 3 GORE-TEX
Cu echipamentul moto complet Dominator 3 GORE-TEX, așteptați-vă la ce este mai bun. Este un echipament premium ADV si este gata să vă ducă în jurul lumii sau pe drumurile secundare pe care încă nu le-ai descoperiți. Bucurați-vă de libertatea care vine cu liniștea sufletească, știind că sunteți protejat și aveți caracteristicile care vă permit să vă aventurați pe un vârf de munte sau prin desert sau oriunde între ele.

Deci ce este nou ?
01. UN GULER DETASABIL PENTRU VREME REA
Gulerul detașabil pentru furtună - care protejează gâtul riderului împotriva intemperiilor - poate fi depozitat în buzunarul din spate atunci când nu este utilizat.
02. VENTILAȚIE AMPLĂ:
Pentru a vă menține racoros, pe această geaca moto se găsesc mai multe zone de ventilație. Sunt la piept (prin sistemul VCS|Aquadefence care asigură un flux maxim de aer, dar 100% impermeabil când sunt închise), în partea centrală față, mâneca inferioară, mâneca superioară iar pe spate sunt încorporate două fantede evacuare verticale.

GEACA MOTO DOMINATOR 3 GORE-TEX
Geacă de motocicletă GORE-TEX de top pentru riderii aventurieri.
Nici un munte prea înalt, nicio vale prea fierbinte. Fii pregătit de drum cu geaca moto laminată GORE-TEX 3L Dominator 3 GORE-TEX. Dotata cu caracteristicile potrivite pentru orice aventură si anume fantastica centură detașabilă pentru rinichi, protectii cu certificare CE nivel 2 si o centura rezistentă pentru a o ține atasta la pantaloni și multe altele. Rămâneți uscat, răcoros și aventuros.

Disponibil în 3 culori: Negru, Argintiu-Albastru, Argintiu-Antracit.



03. DEPOZITARE INTELIGENTA:
Pantalonii au acum mai multe optiuni de depozitare datorita adaugarii de buzunare in partea superioara a picioarelor, deasupra panourilor de ventilatie.
04. INTARITURI
Zona genunchiului are durabilitate și rezistență la abraziune îmbunătățite datorită țesăturii Armacor. În plus, acești pantaloni au o bavetă detașabilă, adăugând un strat suplimentar de protecție împotriva elementelor.

PANTALONI GORE-TEX DOMINATOR 3
Pantaloni laminati GORE-TEX pentru amatorii de aventuri.
Acceptați orice aventură, indiferent unde vă aflați, cu pantalonii noștri de top Dominator 3 GORE-TEX impermeabili. Au membrane laminata premium 3L GORE-TEX, protecție în toate locurile potrivite și ventilație pentru a vă menține răcoros. Bucurați-vă de tot drumul !
Disponibil în 2 culori: negru și argintiu-negru.

MANUSI GORE-TEX DOMINATOR 3
Mănuși de motocicletă din piele integrală, impermeabile, pentru toate aventurile.
Mănușile de motocicletă Dominator 3 GORE-TEX au fost dezvoltate pentru călătorii în întreaga lume. Sunt perfect potrivite pentru toate tipurile de vreme pe care le puteți întâlni pe drum sau în afara drumului. Mâinile rămân protejate și confortabile cu fiecare răsucire a accelerației.



05. PROTECTOARE ȘI VENTILAȚIE:
Cu un deget dur, un glisor pentru palmă și un glisor pentru degetul mare, precum și cu protecție pentru degete, mâinile rămân protejate. În plus, perforația permite mâinilor să obțină fluxul de aer de care au nevoie pentru a rămâne racoroase și confortabile.
06. MATERIALE:
Aceste mănuși din piele oferă flexibilitate, confort, iar membrana impermeabilă GORE-TEX menține mâinile uscate.

Cumpărați complet cele 3 pise pentru a obtine un set complet de Aventura !

RECOMANDARE DE ACCESORII:
RUCSAC KRIEGA X REV’IT!
Rucsacul moto perfect pentru orice aventura.
Conceput pentru riderii, ne-am asociat cu specialistul în bagaje, Kriega, pentru a crea accesoriile perfecte pentru orice aventură. Rezistent la apă. Robust. Construit să reziste. Faceți cunoștință cu rucsacii Arid 9L H2O și Barren 18L H2O.


 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!