REV'IT! Geaca moto GORETEX REV'IT! Neptune 2 GTX

2749 RON 1789 RON
Economisesti: 960 RON
Geacă moto GORE-TEX in 3 straturi, pentru toate sezoanele cu căptușeală termică detașabilă și căptușeală impermeabilă Paclite®

Culoare: Gri/Negru


Marime:
S
M
L
XXL

Material: GORE-TEX


SEZON: 4 sezoane


Utilizare: Touring


Stoc epuizat
Cod Produs: REV-FJT251-4050-L Ai nevoie de ajutor? 0727 400 222 / 021 44 00 222
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Geaca moto Neptune 2 GTX se referă la motociclism. Pur și simplu. Am creat o îmbrăcăminte care este perfect adaptată pentru călăria pe tot cuprisul anului, dar și pentru cei care doresc să facă naveta 365 de zile pe an. Sub învelișul exterior al gecii extrem de rezistent la abraziune și foarte respirabil, acoperit cu teflon®, veți găsi o geaca GORE-TEX® 100% rezistentă la apă și impermeabilă cu tehnologie Paclite®. Am adăugat, de asemenea, o căptușeală termică detașabilă pentru a vă menține la cald în acele dimineți mai reci sau când vremea devine rea. Protecția vine sub forma armurii noastre premiate SEEFLEX ™ CE-nivel 2, situată la umeri și coate. Este, de asemenea, pregătita pentru inserția de protecție a spatelui SEESOFT ™ CE-nivel 2.
 
Caracteristici
Fermoar cu dublă conexiune scurt si fermoar cu conexiune lungă pentru conexiune cu pantalonii NEPTUNE 2 GTX. Pregătita pentru inserția vestei de răcire Challenger: geaca este pregătită pentru inserția vestei de răcire Challenger. Challenger-ul poate fi fixat direct în carcasa exterioară cu fermoarele de conectare. Pregătit pentru conector vestei reflectorizante NEON Conector vest, care vă permite să vă actualizați jacheta cu o vestă care se atașează rapid și ușor. Vesta foarte vizibilă oferă o siguranță sporită. Geacă interioară din GORE-TEX este purtabilă separat cu este dotata cu tehnologia Paclite®
REGLAREA CLIMATULUI
Impermeabilizarea produsului se face cu membrana GORE-TEX detașabila cu tehnologie Paclite®
Izolatiea se face cu captuseala termică si detașabilă
Ventilatia se face prin intermediul panourilor de ventilație de pe piept Panourile de ventilație de pe acest articol de îmbrăcăminte permit un flux de aer optim pentru a menține corpul răcit în timpul călătoriei.
Protectia
Imbrăcămintea este făcută pe măsură pentru a se potrivi cu Protectorul pieptului divizat SEESOFT ™ CE nivel 1 - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța.
Pregătita pentru SEESOFT ™ CE-nivel 2 Inserare protecție spate in buzunarul protector din spate. Geaca este personalizată pentru a se potrivi cu inserția de protecție a spatelui SEESOFT ™ CE-nivel 2 tip RV - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța. SEEFLEX ™ CE Nivel 2
Protectoare pentru cot Certificat CE-Level 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație a departamentului intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului.
Protectoare pentru umeri SEEFLEX ™ CE-nivel 2 certificate CE-Nivel 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație de la departamentul intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului.
Material
Materialul exterior al carcasei este poliester de înaltă densitate 600D cu acoperire Teflon® Ripstop
Vizibilitate
Reflecție laminată pe spate: panourile de reflecție asigură o vizibilitate excelentă în toate unghiurile, permițând purtătorului să fie văzut din toate direcțiile. Pentru a oferi un aspect mai sofisticat, panourile de reflecție sunt sudate pe țesătură. Acest proces de sudare elimină, de asemenea, cusăturile, făcând hainele mai sigure.
Reflecție laminată la piept: panourile de reflecție asigură o vizibilitate excelentă în toate unghiurile, permițând purtătorului să fie văzut din toate direcțiile.
CERTIFICARE
Această îmbrăcăminte este certificată în conformitate cu standardul prEN 17092, publicat în 2018 și a obținut calificarea AA.

 

Checkbox1: Caracteristici Fermoar cu dublă conexiune scurtă Fermoar cu conexiune lungă Pregătit pentru inserția vestei de răcire Challenger Jacheta este pregătită pentru inserția vestei de răcire Challenger. Challenger-ul poate fi fixat direct în carcasa exterioară cu fermoarele de conectare. Pregătit pentru conector vest NEON Conector vest NEON vă permite să vă actualizați jacheta cu o vestă care se atașează rapid și ușor. Vesta foarte vizibilă oferă o siguranță sporită. Geacă interioară GORE-TEX purtabilă separat cu tehnologia Paclite®

Checkbox2: REGLAREA CLIMATULUI Impermeabilizare Produs GORE-TEX detașabil cu tehnologie Paclite® Izolatie Căptușeală termică detașabilă Ventilare Panouri de ventilație pe piept Panourile de ventilație de pe acest articol de îmbrăcăminte permit un flux de aer optim pentru a menține corpul răcit în timpul călătoriei.

Checkbox3: Protecţie Pregătit pentru SEESOFT ™ Nivelul CE 1 Protecție divizată cu inserție divizată Buzunarul protector din acest REV'IT! îmbrăcămintea este făcută pe măsură pentru a se potrivi cu Protectorul pieptului divizat SEESOFT ™ CE nivel 1 - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța. Pregătit pentru SEESOFT ™ CE-nivel 2 Inserare protecție spate Buzunarul protector spate din acest REV'IT! îmbrăcămintea este personalizată pentru a se potrivi cu inserția de protecție a spatelui SEESOFT ™ CE-nivel 2 tip RV - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța. SEEFLEX ™ CE Nivel 2 Protectoare pentru cot Certificat CE-Level 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație a departamentului intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului. Protectoare pentru umeri SEEFLEX ™ CE-nivel 2 certificate CE-Nivel 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație de la departamentul intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului.

Checkbox4: Material exterior al carcasei Poliester de înaltă densitate 600D cu acoperire Teflon® Ripstop din poliester cu acoperire Teflon®

Checkbox5: Vizibilitate Reflecție laminată pe spate Panourile de reflecție asigură o vizibilitate excelentă în toate unghiurile, permițând purtătorului să fie văzut din toate direcțiile. Pentru a oferi un aspect mai sofisticat, panourile de reflecție sunt sudate pe țesătură. Acest proces de sudare elimină, de asemenea, cusăturile, făcând hainele mai sigure. Reflecție laminată la piept Panourile de reflecție asigură o vizibilitate excelentă în toate unghiurile, permițând purtătorului să fie văzut din toate direcțiile. Pentru a oferi un aspect mai sofisticat, panourile de reflecție sunt sudate pe țesătură. Acest proces de sudare elimină, de asemenea, cusăturile, făcând hainele mai sigure. Reflecție laminată la nivelul brațelor superioare Panourile de reflecție asigură o vizibilitate excelentă în toate unghiurile, permițând purtătorului să fie văzut din toate direcțiile. Pentru a oferi un aspect mai sofisticat, panourile de reflecție sunt sudate pe țesătură. Acest proces de sudare elimină, de asemenea, cusăturile, făcând hainele mai sigure.

Checkbox6: CERTIFICARE Această îmbrăcăminte este certificată în conformitate cu standardul prEN 17092, publicat în 2018 și a obținut calificarea AA.

Protectie: SEEFLEX™ Level 2 CE protection

Waterproofing & Breathability: detachable GORE-TEX Product with Paclite® Technology

Ventilatie: VCS|zippers

Compozitie: high density polyester 600D with Teflon® coating | Polyester Ripstop with Teflon® Coating

Greutate: 3,19 kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!