Test Ride
Service
Contact

Gama Honda 2022
Descoperă noile modele

Pentru 2022, Honda vine cu toată gama de modele 500 cc cu importate modificari tehnice cum ar fi: discuri duble pe fata, furca inversata Big Piston, Manevrabilitatea este îmbunatațită și mai mult de noua bascula, care este mai ușora si faruri LED mai puternice.

CB 500X

Actualizari de model 2022 CB500X :
Mini-aventurierul Honda compatibil cu permis A2 primește îmbunatațiri majore axate pe performanța. Astfel, noile furci inversate Showa 41 mm cu noua tehnologie: Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD care imbunatateste directia si absoarbe mai bine denivelarile, frane fața cu două discuri și etriere cu montare radial exact ca la modelul Africa Twin. Manevrabilitatea este îmbunatațită și mai mult de noua bascula, care este mai ușora si cu mai multă flexibilitate laterala. Amortizorul spate are noi setari pentru a completa noile furci inversate SHOWA. O roată din fața reproiectata și un radiator mai ușor reduc greutatea, iar noile setari de injecție de combustibil îmbunatațesc caracterul motorului. LED-urile farurilor mai puternice și luminile indicatoare de poziție fața oferă o vizibilitate multe mai mare.

CB500F

Elementele în exces au fost eliminate, motorul este expus, rezervorul reproiectat este mai ușor și mai încăpător, iar componentele cu greutate mare sunt grupate către centrul motocicletei pentru a oferi o manevrabilitate excepțională. Pentru 2021, vine cu o noua gama de culori și respectă normele de poluare Euro 5.

CBR 500R

Motocicleta perfectă pentru cei ce debutează în familia sportivelor, noul CBR500R este proiectat pentru ca tu să fii întotdeauna în control. Pentru 2021, vine cu o noua gama de culori și respectă normele de poluare Euro 5.

NT 1100

O nouă generație de Honda Tourer își face debutul din 2022. Luând inima modelului CRF1100L Africa Twin, motorul ca punct de plecare, NT1100 se bazează pe platforma noua pentru a oferi performanța, confort, agilitate și placer la ture lungi. Inalțimea scăzută a seii și geometria saiului ofera o directie care se combină cu o suspensie premium SHOWA pentru a crea un pachet sportiv de touring

CB 650R


CB125F

Cu 11 Kg mai ușoară față de modelul precedent vei simți diferența pe fiecare viraj. Noul CB 125 F vine echipat cu ecran digital, far LED, un motor eSP răcit cu aer, mono-cilindru cu 2 supape și injecție PGM-FI (Euro 5). Acesta poate livra atât accelerație puternică cât și un consum de doar 1.5l/100km și o autonomie potențială de peste 700 km cu un plin.

CBR 650R

model 2022

CRF1100L AFRICA TWIN

Actualizări de model 2022 :
Actualizările pentru modelul din anul 2022 pentru Honda CRF 1100L includ suport spate standard, o nouă grafică „Big Logo” și setări revizuite pentru versiunea DCT.
Elementele de bază ale motocicletei de durată răman: performanțe off-road extreme provenite de la un șasiu special proectat, greutate mica, cu o silueta subțire în stil raliu și un motor de 1084 cmc cu un cuplu deosebit pe o plaja de turatii foarte mare; un pachet foarte complet de electronice care utilizează o unitate de masurare inerțială cu șase axe pentru a gestiona modurile de conducere și HSTC controlul tractiunii, precum și Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, plus funcționalitatea de detectare a virajelor pe versiunea DCT; Port USB, pilot automat standard; un ecran tactil TFT color de 6,5 inchi care încorporează Apple CarPlay ®, Android auto și conectivitate Bluetooth, si binenteles design, culori și stil inconfundabil Africa Twin.

 • Alege noua grafica 2022

Model 2022

CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Elementele de bază raman: un șasiu ușor și un motor de 1084 cmc cu cuplu mare incepand de la 2000 rpm pana in zona rosie; un pachet complet de electronice care utilizează o unitate de masurare inerțială cu șase axe pentru a gestiona modurile de conducere și HSTC, precum și Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, plus funcționalitatea de detectare a virajelor pe versiunea DCT; Cruise control este standard, manere încalzite, port USB și încărcător ACC; un ecran tactil TFT color de 6,5 inchi care încorporează Apple CarPlay ®, Android Auto ® și conectivitate Bluetooth; faruri cu două LED-uri care dispun de tehnologia lumini de zi (DRL) și lumini de viraj Cornering light; opțiunea de

 • Alege noua grafica !

Alege polivalenta !

HONDA X-ADV

Actualizări de model :
inovatorul X-ADV de la Honda primește o actualizare completa: mai multa putere pentru motor, rapoarte revizuite ale cutiei de viteze, care vin direct cu managementul Throttle By Wire, 4 moduri de rulare implicite, rafinate și extinse cu controlul tractiunii Honda (Honda Selectable Torque Control). Un nou cadru reproiectat este îmbracat cu o caroserie complet noua, iar saua a fost remodelata pentru a fi mai ușor atingerea piciorului la sol. Compartimentul de depozitare de sun sa este mai mare și include un încarcator USB; dar a mai fost inclus inca unul in torpedo. Farurile LED duble au lumini de zi și bordul are un afisaj TFT de 5 inchi care permite conectarea smartphone-ului prin noul sistem de control vocal al smartphone-ului Honda.

Noul NC750X 2021 este pregătit pentru orice aventura

NC 750 X

Noul NC750X 2021 este pregătit pentru orice aventură. Fie că mergi în oraș sau la drum lung, cutia automată cu dublu ambreiaj DCT iți va oferi tot confortul de care ai nevoie.Noul model NC750X este aventurierul seriei NC750; este, de asemenea, un model pe care te poți baza, zi de zi – indiferent dacă faceți naveta sau dacă mergeți de plăcere. Motorul cu o capacitate cilindrică de 745 cc, cu un arbore cotit la 270 grade, reprezintă puterea interioară a motocicletei. Dezvoltă un cuplu liniar extraordinar și – datorită evacuării – emite un sunet plăcut ce seamană cu bătăile inimii.

 • Testeza versiunea DCT !

OFF-ROAD / ROAD

CRF 300 L

Noua motocicleta dual sport CRF 300 RALLY, derivata din modelele de motocross CFR450R si CRF450RX, dar spre deosebire de caestea este inmatriculabila si cu o mentenanta la km parcursi exact ca o motocicleta normal. Conceputa pentru strada dar si pentru cele mai dificile drumuri forestiere, este suficient de puternica dar iertatoare pentru un incepator dar si pentru un rider experimentat.

 • Acum 300 cc

Acum cu transmisie DCT cu 6 trepte

FORZA 750 GT

Honda creeaza un scuter nou cu cilindree mare, Forza 750 adaugandul prestigioasei game Forza, dar cu o cutie automata cu dublu ambreiaj in 6 trepte care ofera un condus incitant cu un confort premium si imbracat cu un carenaj într-un stil high-tech. Accelereaza fara efort datorita motorului bicilindric de 745 cmc, echipat cu Throttle By Wire, cu 3 moduri de rulare implicite și control tractiunii pe 3 niveluri.

 • URBAN sau TOURING

E timpul pentru ceva complet nou.

REBEL 1100

 • Cruiser Sport

Un cruiser pentru un inceput !

CMX 500 REBEL

 • Categoria A2

Un scuter din categoria medie

FORZA 350

 • Sportv si confortabil !

Fiabil, manevrabil si economic

PCX 125

 • Castiga timp pentru viata ta !

Util si eficient !

VISION 110

 • Bisturiul in trafic !

125 CC

HONDA GROM

 • Mic si eficient !

Vrei sa te distrezi in fiecare zi ?

HONDA MONKEY

 • 125CC cu 1.5 L/100Km

HONDA GOLDWING BAGGER

2022 HONDA GOLDWING

Solicită o ofertă

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.