Test Ride
Service
Comparator

CRF 300 RALLY

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

Pret cu voucher RABLA moto
De la - 6.350 € cu TVA

Cu stilul derivat din motocicleta de competiție HRC CRF450 RALLY, noul CRF300 Rally aduce pe lânga performanțele off-road, mai multă autonomie și confort datorită rezervorului mare și a carenajului și parbrizului largi.

 • Putere

  27.3 CP 

 • Înălțime șa

  885 mm

 • Consum mixt

  3.1 L/100km

 • Volum rezervor

  12.8 l

Drumul deschis îți face semn

CRF300 RALLY se referă la libertatea oferită de cadrul ușor, suspensia cu cursă lungă și motorul receptiv și puternic. Dar este vorba și de independență; autonomia pe distanțe lungi pe care o permite un rezervor mare de combustibil, adăugată la sentimentul că poți merge oriunde impregnat în abilitățile complete ale acestei motociclete.

FORTA MOTRICE

Putere mai mare, greutate mai mică și confort îmbunătățit setat pentru noi orizonturi. Am redus 4 kg din cadru noului CRF300 RALLY și am adăugat 2,7 L la rezervorul de combustibil, pentru o autonomie mai mare. Pentru mai mult confort, poziția ghidonului este mai înaltă, iar înălțimea șeii este cu 10 mm mai mică. Motorul monocilindric EURO5 DOHC cu 4 supape răcit cu lichid este echipat cu un Assist / Slipper Clutch și produce mai multă putere, 27,3CP și cuplu, 26,6Nm, pentru un răspuns puternic. Garda la sol a fost mărită, iar displayul afișează și un indicator de poziție a treptei de viteză.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 300 RALLY

DOHC- Mono-cilindru, racit cu lichid - 27.3 CP

Transmisie

7.450€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Slipper clutch
 • Discuri flotante cu ABS
 • Parbriz flotant
 • Faruri LED asimetrice
 • Ecran LCD
 • Hand guards
 • Euro 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CRF 300 RALLY este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CRF 300 RALLY

Descarcă materialele CRF 300 RALLY pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CRF 300 RALLY?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CRF 250 L

  Materiale cu informaţii despre CRF 300 RALLY.

  Programeaza un test-ride!