Test Ride
Service
Comparator

CRF 300 L

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

Pret cu voucher RABLA moto
De la - 5.050 € cu TVA

Am renăscut CRF300L cu un cadru mai ușor, carenaje mai subțiri și putere și cuplu sporite. Dar, în timp ce specificațiile s-au îmbunătățit, formula genială cu dublu scop rămâne aceeași.

 • Putere

  27.3 CP 

 • Înălțime șa

  880 mm

 • Consum mixt

  3.1 L/100km

 • Volum rezervor

  7.8 l

Ușoară și manevrabilă

Calitățile care îl fac atât de bun în off-road - proporții subțiri, reacție rapidă a accelerației, direcție agilă și suspensie suplă - îl fac, de asemenea, strălucitor în oraș.

Inspirată din competiții

CRF300L este mai ușor de 4 kg, datorită noului său cadru și brațului oscilant din aluminiu, pe care îl veți observa în momentul în care vei vira. Motorul monocilindric cu o capacitate mai mare produce o putere mai mare cu 2,6 CP cu un cuplu cu 4 Nm mai mare - pe care îl veți simți când rotiți manșonul accelerației - și are acum Assist/Slipper Clutch. Garda la sol este mărită, iar poziția de condud este adaptată pentru un control complet, cu un rezervor și o șa subțiri, conturate pentru confort și acces ușor la sol.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 300 L

DOHC - Mono-cillindru, racit cu lichid - 27.3 CP

Transmisie

6.150€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Display Digital – LCD
 • Discuri flotante cu ABS
 • Slipper clutch
 • Euro 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CRF 300 L este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CRF 300 L

Descarcă materialele CRF 300 L pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CRF 300 L?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CRF 300 Rally

  Materiale cu informaţii despre CRF 300 L.

  Programeaza un test-ride!