Test Ride
Service
Comparator

CB 650 R

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

7900 Euro rulaj 1000 km

Motocicleta se vine dupa data de 25 august

 • Putere

  95.2 CP

 • Înălțime șa

  810 mm

 • Consum mixt

  4.9 L/100km

 • Volum rezervor

  15.4 l

Cucereşte jungla urbană

Cu o aliură compactă şi impunătoare, noul CB650R îmbină performanţele sportive Street Fighter cu design-ul retro-minimalist inspirat de tip Neo Sports Café. Cele 4 evacuari curg lin si paralel, de-a lungul motocicletei și emană rafinat si pătrunzător al celor 95.2 CP dezvoltat de motorul DOHC 16-valve pe 4 cilindri.

Proiectat pentru tine

Dotări premium pentru o motocicletă premium. Noul CB650R este luminat full-LED pentru un aspect modern si contemporan dar si pentru a tine pasul cu noile tehnologii. Deasupra ghidonului de aluminiu, noul display LCD oferă o afișare intuitivă a datelor complete legate de condus: vitezometrul, indicator de treaptă, termperatura lichidului de racire, turometrul și indicatorul de schimbare de treapta viteză. Lampile de semnalizare spate se activează automat în cazul unei frânări rapide, iar noua furcă ajustabilă Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) de 41mm oferă o supensie lină și o reactivitate excelentă a tracțiunii.

Întotdeauna în control

Cu noul CB650R, nimic nu îți stă în cale. Sistemul Honda Selectable Torque Control ajustează cuplul roții spate în funcție de condițiile de rulaj pentru a menține tracțiunea ratii spate. ABS-ul cu dublu canal și ambreiajul anti-alunecare mențin controlul linear atât în condiții uscate, cât și umede, iar sistemul de frânare cu discuri semiflotante de 310mm cu 4 pistoane îți asigura o franre eficienta în cele mai dificile situatii. Rezultatul este o motocicletă ce poate fi condusa usor si sigur în orice condiții.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 650 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 650 R

Descarcă materialele CB 650 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 650 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 1000 R

  Materiale cu informaţii despre CB 650 R 2021.

  Programeaza un test-ride!