Test Ride
Service
Comparator

CB 125 F

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

Pret cu voucher RABLA moto
De la 2.050 € TVA inclus

Noul CB125F a fost reproiectat complet în jurul noului motor eSP super eficient și a noului șasiu ușor și manevrabil, fiind acum mai eficient și mai practic decât oricând.

 • Putere

  10.9 CP 

 • Înălțime șa

  790 mm

 • Consum mixt

  1.5 L/100km

 • Volum rezervor

  11 l

Primul moment de libertate deplină.

CB 125 F ar putea fi începutul noii tale aventuri. Reproiectat complet, începând cu roțile, un motor eficient eSP (enhanced Smart Power) și un cadru cu o manevrabilitate excelentă, este acum mai ușor, mai economic, dar in același timp la fel de practic și de performant în mediul urban.

Începe ceva special!

Unde mergi? Tu decizi. Acum ai de ales! Cu 11 Kg mai ușoară față de modelul precedent vei simți diferența pe fiecare viraj. Noul CB 125 F vine echipat cu ecran digital, far LED, un motor eSP răcit cu aer, mono-cilindru cu 2 supape și injecție PGM-FI (Euro 5). Acesta poate livra atât accelerație puternică cât și un consum de doar 1.5l/100km și o autonomie potențială de peste 700 km cu un plin.

O experiență FULL-SIZE

CB125F împrumută stilul familial CB cu rezervor lat și ornamente laterale argintii. Protecția la vânt este asigurată de carenajul unghiular continuat de parbriz, iar motorul negru și evacuarea precum și arcurile roșii ale amortizoarelor spate adaugă un plus de sportivitate. Ecranul digital afișează nivelul de combustibil, treapta de viteză, consumul de carburant și nu numai. În plus motocicleta vine echipată cu far LED, mânere pentru pasager precum și cric central. Astfel, te vei bucura de o călătorie relaxantă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 125 F (2021)

OHC - mono-cilindru, 4 timpi - 10.9 CP

Transmisie

3.150€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Display Digital – LCD
 • Far LED
 • CBS

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 125 F este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 125 F

Descarcă materialele CB 125 F pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 125 F?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 125 R

  Materiale cu informaţii despre CB 125 F 2021.

  Programeaza un test-ride!