Test Ride
Service
Comparator

Colecția Kabuto

Mereu în siguranță.

Colecția Kabuto

Echipamentul este cea mai importantă achiziție când faci primii pași în această pasiune, iar casca este cu siguranță pe primul loc.

Caștile Kabuto sunt create printr-o tehnologie remarcabilă și la o calitate fără compromisuri pentru a vă proteja viața și pentru a vă stimula identitatea. KABUTO a fost înființată în 1982 în Osaka, Japonia și dezvoltă produse unice bazate pe siguranță și încredere. Pentru a dezvolta cele mai bune produse și pentru a-i satisface chiar și pe cei mai buni profesioniști, spiritul provocator KABUTO de a face produse din ce în ce mai bine a dus la dezvoltarea a peste 100 de modele de căști.

Contactează un dealer Honda!

Contactează dealerul tău Honda și comandă produsul care te reprezintă.
Completeaza formularul cu datele tale, codul produsului dorit și mărimea pe care ți-o dorești.
Un reprezentant al dealerului selectat te va contacta în cel mai scurt timp.

Contactează un dealer Honda!

  Oraș
  Dealer
  Nume
  Email
  Telefon
  Mesaj
  Motor Team va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.