REV'IT! Geaca moto touring textil impermeabila REV'IT Offtrack

2099 RON 1299 RON
Economisesti: 800 RON
Geacă moto touring adventure in 3 straturi, ușoară și versatilă pentru toate condițiile climatice.
Culoare: Negru
Marime:
S
M
XL

Material: Impermeabil 100%


SEZON: 4 sezoane


Utilizare: Touring


Stoc epuizat
Cod Produs: REV-FJT265-1010-M Ai nevoie de ajutor? 0727 400 222 / 021 44 00 222
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Când doriti să mergeți cu motocicleta  în afara soselei și nu știți unde vă va conduce următoarea aventură, aveți nevoie de echipamente care să vă protejeze și să vă răcească în același timp. De aceea, am dezvoltat noua noastră geaca moto Offtrack: un echipament ușoar, bine ventilat, cu mult spațiu de depozitare. Este tovarășul ideal pentru călătorii provocatoare de aventură pe sosea și în off-road.

Când temperatura crește, panourile de ventilație VCS din față pot fi deschise pentru a optimiza fluxul de aer către corp. Dacă temperatura scade, căptușeala termică detașabilă poate fi montata înapoi pentru a crea confort termic. Când vremea se înrăutățește devenind umeda, membrana detașabila și rezistenta la apă hydratex® | G-liner vă va menține uscat. Buzunarele rezistente la apă vă vor proteja obiectele. În plus, Offtrack este echipata cu cea mai înaltă protecție SEEFLEX ™ CE-nivel 2 la umeri și coate. Se poate actualiza și mai mult cu un protector SEESOFT ™ CE de nivel 2 pentru spate si cu inserții de protecție pentru piept de nivel CE 1.

Panourile de ventilație de pe acest articol de îmbrăcăminte permit un flux de aer optim pentru a menține corpul răcit în timpul călătoriei. Panourile tip plasa de pe umeri si partea superioara a pieptului asigura o vantilatie suplimentara si datorita curentuli de aer care va venii de la parbriz sau atunci cand mergeti in picioare pe motocicleta. Fermoare pe brațele inferioare pot fi folosite extra in perioadele calde.

PROTECTII:

- Geaca moto este făcută pentru a se potrivi cu Protectorul pieptului divizat SEESOFT ™ CE nivel 1 - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța.

- Este pregătita pentru protectia spate SEESOFT ™ CE-nivel 2 RV - un upgrade ușor pentru a maximiza siguranța.

- Protectoare pentru cot Certificat CE-Level 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație a departamentului intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului.

- Protectoare pentru umeri SEEFLEX ™ CE-nivel 2 certificate CE-Nivel 2 conform noii norme EN1621-1: 2012 protectorul SEEFLEX ™ este cea mai recentă inovație de la departamentul intern de cercetare și dezvoltare. Noua normă testează, de asemenea, nivelurile de impact în diferite domenii de temperatură. Protectoarele SEEFLEX ™ depășesc cu ușurință noua normă fără a sacrifica confortul purtătorului.


MATERIALE:


- Material Plasă de aer 3D. Această țesătură tricotată are o structură deschisă, tridimensională, care asigură o bună ventilație în timpul mersului. Plasa de aer 3D este un must-have pentru riderii de ture lungi.
- Poliester 600D Această țesătură confecționată din fire de poliester face un mediu perfect, potrivit pentru zonele cu risc mai mic de impact, păstrând riderii confortabili.
- Poliester plictisitor 450D PWR | Shell mesh Acest PWR | Shell este tricotat într-o structură deschisă, pentru a permite respirabilitate și flexibilitate, care menține confortul, precum și siguranța.

CERTIFICARE
Această îmbrăcăminte este certificată în conformitate cu standardul FprEN 17092, publicat în 2019 și a obținut calificarea AA.

 

Checkbox5: CERTIFICARE Această îmbrăcăminte este certificată în conformitate cu standardul FprEN 17092, publicat în 2019 și a obținut calificarea AA.

Vizibilitate: benzi laminate cu reflexie

Compozitie: 3D air mesh | polyester 600D | PWR|shell mesh

Greutate: 2,86 kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!