REV'IT! Rucsac moto Rev'it! Barren 18L H2O

1116 RON
Rucsac moto robust si ergonomic cu multiple reglaje, de 18 L, impermeabil.
 
Culoare: Negru

Marime: Uni


Stoc epuizat
Cod Produs: REV-FLU004-1010-18L Ai nevoie de ajutor? 0727 400 222 / 021 44 00 222
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Nu lăsa niciodată lucrurile personale în urmă în nicio aventură (scurtă sau lungă) si ia cu tine rucsacul nostru superrezistent Barren 18L H2O. Dezvoltat împreună cu experții în bagaje, Kriega, a fost proiectat pentru a face față oricărei provocări și l-am dotat cu funcții pentru a vă proteja bagajul, menținându-vă în același timp confortabil și hidratat.

Rucsacul este compus din trei secțiuni: corpul principal de 11 litri 100% impermeabil, un compartiment spate de 7 litri și o zonă suplimentară de depozitare în spatele plasei exterioare Hypalon. Corpul principal rulant, impermeabil, ușor de accesat, oferă 11 litri de spațiu pentru orice doriți să luati sa sa fie garantat contra apei. Compartimentul din spate de 7 litri cu acces cu fermoar poate fi folosit pentru a depozita orice incepand c scule, o sticlă de apă sau rezervorul de hidratare opțional de 3,75 L. Această zonă din spate are, de asemenea, un mic buzunar interior impermeabil, de 1 litru, pentru cele mai valoroase obiecte.

Plasa externa Hypalon cu cordon elastic oferă și mai mult spațiu de stocare extern pentru îmbrăcăminte suplimentară sau straturile gecii care se pot usca în timpul mersului dupa o ploaie. În plus, rucsacul Barren 18L H2O dispune de hamul inovator Kriega Quadloc-Lite™, care transferă greutatea de la umeri la piept și partea superioară a corpului, oferind confort pe tot parcursul zilei, chiar și cu rucsacul complet încărcat. Cureaua detașabilă din talie oferă și mai multă stabilitate atunci când mergeți in ofroad sau cu viteza pe sosea. Pentru a preveni frecarea nedorită și generarea de căldură pe spate, rucsacul vine cu un panou din spate cu plasă 3D pentru ventilatie si un confort suplimentar pentru.

1. Ham Quadloc-Lite™
Hamul Quadloc-Lite™ transferă greutatea de la umeri către piept și partea superioară a corpului, oferind confort pe tot parcursul zilei, chiar și cu rucsacul complet încărcat.


2. Panou din spate cu plasă 3D pentru ventilatie
Pentru a preveni frecarea nedorită și generarea de căldură pe spate, rucsacul vine cu un panou din spate Air-mesh pentru un confort suplimentar pentru rider.


3. Curea detașabilă în talie
Cureaua detașabilă din talie oferă și mai multă stabilitate atunci când mergeți in anymite conditii.

4. Plasa externa de extrabagaj Hypalon
Plasa inovatoare de marfa Hypalon cu cordon elastic ofera si mai mult depozitare externa pentru obiectele personale sau pentru a permite straturilor umede ale gecii sa se usuce in timpul mersului.


5. Pregătit pentru Hydrapak® de 3,75 L
Hydrapak® de 3,75 L ajută la menținerea riderului hidrataț pe motocicleta.


 

Compozitie: 98% Polyester, 2% Polyamide

Greutate: 1,5

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!