REV'IT! Rucsac moto Rev'it! Arid 9L H2O

903 RON
Rucsac moto ușor, compact, rezistent la apă, de 9 L.
Culoare: Negru

Marime: Uni


Stoc epuizat
Cod Produs: REV-FLU002-1010-9L Ai nevoie de ajutor? 0727 400 222 / 021 44 00 222
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Rucsacul moto Arid 9L H2O pe care l-am dezvoltat împreună cu experții în bagaje, Kriega, oferă o combinație ideală de confort, greutate mica, capacitate de depozitare și capacități de hidratare. Rucsacul are un corp principal rulant, rezistent la apă, de 4 litri și un compartiment de hidratare separat de 5 litri, cu acces cu fermoar, care poate fi echipat cu un rezervor de hidratare de 3,75 L (se vinde separat).

Plasa Hypalon externa cu cordon elastic adauga un depozit suplimentar util pentru straturi umede ale echipamentului moto, care se pot usca in timpul mersului. Pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei, rucsacul Arid 9L H2O dispune de hamul inovator Kriega Quadloc-Lite™ care transferă greutatea de la umeri la piept și partea superioară a corpului atunci când este încărcat complet. Pentru și mai multă stabilitate în timpul călăriei, cureaua detașabilă din talie poate oferi acel punct suplimentar de sprijin pentru partea superioară a corpului. Rucsacul vine cu un panou din spate cu plasă de aer pentru a preveni frecarea nedorită și generarea de căldură pe spate; menținându-vă confortabil în timpul călătoriei pe vreme caldă.

Luați rucsacul Arid 9L H2O cu dvs. în timpul oricărei aventuri pe drum sau off-road și vă va proteja elementele esențiale, asigurându-vă în același timp că rămâneți confortabil și hidratat.

1. Ham Quadloc-Lite™
Hamul Quadloc-Lite™ transferă greutatea de la umeri către piept și partea superioară a corpului, oferind confort pe tot parcursul zilei, chiar și cu rucsacul complet încărcat.
2. Panou din spate cu plasă 3D pentru ventilatie
Pentru a preveni frecarea nedorită și generarea de căldură pe spate, rucsacul vine cu un panou din spate Air-mesh pentru un confort suplimentar pentru rider.
3. Curea detașabilă în talie
Cureaua detașabilă din talie oferă și mai multă stabilitate atunci când mergeți in anymite conditii.
4. Plasa externa de extrabagaj Hypalon
Plasa inovatoare de marfa Hypalon cu cordon elastic ofera si mai mult depozitare externa pentru obiectele personale sau pentru a permite straturilor umede ale gecii sa se usuce in timpul mersului.
5. Pregătit pentru Hydrapak® de 3,75 L
Hydrapak® de 3,75 L ajută la menținerea riderului hidrataț pe motocicleta.

Compozitie: 98% Polyester, 2% Polyamide

Greutate: 1,5

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!