Despre noi Motor Team -

Cosul este gol

Despre Noi

Magazin motociclete, biciclete, scutere, atv,
echipamente, accesorii si service.

Motor Team este un magazin de motociclete situat in Bucuresti, sector 6 care isi desfasoara activitaea din 2005 in sediul din Bulevardul Timisoara nr. 34. Inceputul a fost cu echipamente moto si accesorii moto pentru motociclete, imediat in 2006 fiind deschis si service moto. Tot in 2006 Motorteam e devenit dealer importator Suzuki in Romania.

De aici magazinul s-a dezvoltat aducand pe piata din Romania echipamente de top cum ar fi SPIDI ,SUOMY, REV'IT, SHARK sau accesoriile PUIG devenind in prezent unul din cele mai mari magazine de motociclete din tara.

Pe tot acest parcurs Motorteam a investit si s-a implicat direct in cursele de motociclete si campionatul national. Deoarece antrenamentele pentru curse prevad si pregatire fizica pe langa cea teoretica si tactica, Echipa Motorteam folosea si biciclete destul de intensiv la antrenamente fiind un mijloc principal pentru marirea capacitatii de efort. Ca urmare Directorul general Dan Demetrescu fiind destul de pasionat de ambele sporturi a decis ca anul 2013 sa devina anul de inaugurare al diviziei de biciclete in magazinul Motorteam.

Motorteam detine cel mai mare stoc de biciclete din Bucuresti. Magazinul se regaseste pe cele trei nivele ale cladirii avand la parter motociclete, biciclete, casti moto si accesorii. La etaj se afla toata gama de imbracaminte moto incepand de la incaltaminte pana la geci si manusi moto. In 2016 Motor Team adauga in portofoliu inca cateva branduri importante pe piata moto: Alpinestars cu divizia de imbracaminte. CLOVER cu geci moto si pantaloni moto de inalta calitate.

In abul 2006 Motorteam devine reprezentanta oficiala Suzuki moto Bucuresti

In anul 2016 Motor Team devine reprezentanta Honda moto Romania
In 2018 incepe comercializare echipamentelor moto Alpinestars.