Blugi moto

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Blugi moto sunt un articol de imbracaminte foarte cerut deoarece sunt comozi si se pot confunda usor cu blugii normali. Din punct de vedere al protectieo blugii moto difera toatal de unii obisnuiti avnd materiele speciale si protectii la genuinchi sau coapse.. 
Pasiunea noastră pentru a crea îmbrăcăminte pentru motociclete de talie mondială este accentuată și mai mult prin colecția noastră de denim pentru bărbați. Producem blugi moto nu numai cu un nivel excepțional de ridicat de protecție și confort, ci și cu stil și diversitate. Blugii noștri moto pentru bărbați vin în patru stiluri diferite: largi, obișnuiți, subțiri și conici. Toți blugii noștri au o indicație clară a categoriei lor de potrivire pe etichetă, inclusiv un punct colorat cu vizibilitate rapidă.
Denimul Cordura® pe care îl folosim în blugii noștri a fost conceput pentru a avea o rezistență naturală ridicată la rupere. În sine, este un material textil impresionant. Dar asta nu a fost suficient de bun pentru noi. Am combinat Cordura® cu PWR|shield care a fost dezvoltat intern. Combinația acestora împreună cu protecțiile noastre SEESMART™ creează o soluție de neegalat pentru abraziunea și rezistența la impact. Căptușeala noastră PWR|shield poate fi găsită în zonele de impact pentru genunchi, șold și spate, locuri care au nevoie de sprijin suplimentar în cazul alunecării. Oferim chiar și blugii Rockefeller, care sunt complet căptușiți cu PWR|shield.
Fiecare pereche de blugi din colecția noastră de denim vine cu protectori SEESMART™ la genunchi și sunt pregătiți pentru o inserție suplimentară la șolduri. De asemenea, folosim cusături cu ac triplu pentru a ne consolida și mai mult cusăturile și pentru a ne asigura că sunt foarte puternice.
Reflexia 3M™ Scotchlite la vârful blugilor vă menține vizibil.
Dacă doriți să închideți cu fermoar oricare dintre gecile noastre moto din piele sau textil, sau chiar supracămăși cu blugii REV’IT!, este ușor de făcut. Treceți cureaua noastră Safeway 2 prin bucle, iar fermoarul de conectare se atașează de geaca sau camașă. Ține vântul la distanță, dar ofera și protective.

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 19:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: PLIMBARE MOTO
IN PERIOADA 30.11.2023-03.12.2023 MAGAZINUL ESTE INCHIS.

0727 400 222 021 44 00 222 office@motorteam.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!