Grafica noua pentru SHOEI NEOTEC 2 in 2021 - Motor Team

Cosul este gol

22 ianuarie, 2021

Grafica noua pentru SHOEI NEOTEC 2 in 2021

Casca moto SHOEI GT-Air 2 vine de la SHOEI Japan cu inovatii de top, asa cum ne-a obisnuit SHOEI inca din anii '60.

Ca de fiecare data SHOEI inoveaza, testeza si perfectioneaza noi sisteme de siguranta si de confort deosebite si unice fata de toti ceilalti producatori. Noul GT-Air 2 se distinge fata de tot ce este pe piata in acest moment in primul rand vizual datorita jocului de volume care ajuta aerul sa se scurga fara turbioane dar care ajuta foarte mult si la rezistenta castii la impact. In al doilea rand mecanismul vizierei este unic pe piata facand ca in momentul inchiderii toata suprafata perimetrala a vizierei sa fie trasa si presata pe garnitura de cauciuc rezultand o etansare perfecta si de aici si o diminuare a zgomotului in interior.

SHOEI GT-Air 2 este o casca moto complet noua in comparatie cu vechiul GT-Air, pastrand doar parbrizul rabatabil contra soarelui, care este marit cu 5 mm dar lasa posibilitatea motociclistului sa poata vizualiza GPS-ul in timpul mersului

Efortul de reproiectare a fost imens obtinandu-se o carcasa mai mica fara a afecta rezistenta, un sistem de ventilatie mult imbunatatit si o reducere considerabila a zgomotului de fond ducand tot asamblul spre perfectiune.
Cum ne-a obisnuit SHOEI, casca este produsa in 3 dimensiuni de carcasa : XS-S, M-L si XL-XXL, diferind binenteles marimea acesteia si a greutatii , in functie de marime.
Pentru materialul interior s-au adoptat diferite tipuri de țesături care garantează o absorbție ridicată a umezelii și o uscare rapidă.
Pinlock EVO: ecran anti-ceață. A fost aplicată o folie antiaburire, Pinlock EVO, cea mai avansată de pe piață.

Calota în AIM
Învelișul exterior a fost dezvoltat folosind tehnologia unică de Shoei AIM (Advanced Integrated Matrix) care asigură o rigiditate ridicată și o elasticitate adaptata pentru impact, prin utilizarea diferitelor fibre de sticlă și fibre organice. Securitatea este garantată prin standardele stricte din fiecare țară.

Sistem de absorbție a impactului EPS
Această cască folosește un interior de absorbție a impactului compus din două părți de densitate diferită. În timp ce are loc un impact, acesta este absorbit progresiv și eficient într-un echilibru adecvat cu rigiditatea cochiliei. Sistemul EPS are o serie de canale pentru a permite aerului să circule fără restricții, îmbunătățind în continuare caracteristicile de ventilație ale GT-Air 2.
O curea cu închidere micrometrică face foarte ușoară montarea și decuplarea. Mecanismul de blocare este proiectat din oțel inoxidabil 100% în loc de plastic, pentru a asigura o siguranța marita și astfel a îndeplini standardele Shoei. Poziția curelei s-a schimbat în raport cu vechiul model GT-Air pentru a oferi un confort sporit fiind deplasata mai in fata astfel incat sa nu deranjeze in zona gatului.

EQRS
Casca Shoei GT-AIR II este dotata cu sistemul de urgență EQRS prin eliberare rapidă a interiorului Această metodă permite interventia prin scoaterea tapiseriei interioare din zona obrajilor, astfel incat sa poate elibera capul din interiorul castii fara a deplasa zona cervicala